Trouwjurk

Een trouwjurk is voor iedere vrouw een heel bijzonder kledingstuk. Al van jongs af aan droom je van die ene dag dat je in die mooie jurk naast je droomman mag lopen. In het uitzoeken van een trouwjurk gaat dan ook vaak veel tijd en moeite zitten. Je zoekt net zolang tot je de perfecte trouwjurk gevonden hebt. Dit alleen al is vaak een emotioneel moment, dat je deelt met vrienden en (vrouwelijke) familieleden. Op de trouwdag zelf zorgt de trouwjurk ervoor dat alle ogen op je gericht zijn.

Een trouwjurk is daarom een dierbare herinnering aan een speciale dag. In plaats van de trouwjurk na de trouwerij in de kast te hangen of weg te moeten doen is er ook de mogelijkheid tot je trouwjurk inlijsten. Je trouwjurk inlijsten zorgt ervoor dat de herinneringen aan je trouwdag levend blijft of in goede staat om later je kinderen erover te kunnen vertellen en te laten zien.

            

TROUWJURK MET TROUWFOTO'S INLIJSTEN

De trouwjurk kan samen met trouwfoto's ingelijst worden, om zo tot een complete collage te komen. Dit persoonlijke decoratiestuk kunt u in bijvoorbeeld in uw slaapkamer, werkkamer of hobbykamer hangen.

Trouwfoto's bijgestaan met (delen van) uw originele trouwjurk is natuurlijk ook een heel originele manier om herinnerd te worden aan uw huwelijk.

PROFESSIONEEL INLIJSTEN

Omdat de trouwjurk voor u van grote waarde is, is het ook van belang dat er zorgvuldig mee wordt om gegaan. Wij hebben ruime ervaring met het inlijsten van allerlei waardevolle en of emotionele voorwerpen en gaan er met grote zorg mee om.

Laat voor de beste kwaliteit en langdurig plezier uw trouwjurk door onze ervaren specialisten inlijsten. Neem contact met ons op of kom langs in onze winkel in Hellevoetsluis !

Een 'halve' trouwjurk kunnen wij voor u inlijsten vanaf € 500,00 met een verdiepte houten lijst 90 x 120 cm inclusief spiegelglas, waarbij de sleep als achtergrond wordt gebruikt. En uw hele trouwjurk kunnen wij vanaf € 1.000,00 met een verdiepte houten lijst 100 x 200 cm inclusief spiegelglas inlijsten.